-67%

Oki ES 4131 A4 Laser Mono Printer

Oorspronkelijke prijs was: € 149,00.Huidige prijs is: € 49,00.

  • 100% gegarandeerde werking
  • Gratis technische ondersteuning voor installatie via mail of teamviewer
  • Bij elk toestel is een Microsoft Office Professional Plus 2021, Windows 11 Pro en Master Collection 2024 in permanente versie bijgeleverd
  • 2 jaar garantie

 

Categorieën: ,
Bekijk winkelwagen

Beschrijving

  • 100% gegarandeerde werking
  • Gratis technische ondersteuning voor installatie via mail of teamviewer
  • 2 jaar garantie

Specificaties:

De ES4131 is een zwart-witprinter die de hoogste niveaus van kantoorproductiviteit ondersteunt, zonder uw budget zwaar te belasten. De Printer is gebouwd voor snelheid en maximale efficiëntie en produceert de eerste afgedrukte pagina in minder dan 4,5 seconden en de rest met een indrukwekkende snelheid van 38 pagina’s per minuut.

Ontworpen voor productiviteit

Productiviteit omvat meer dan alleen hoge afdruksnelheden. De echte resolutie van 1200 x 1200 dpi levert fijne, scherpe details die royaal worden ondersteund door een krachtige 330 MHz processor en 64 MB geheugen (uitbreidbaar tot 320 MB), en een papiervoorraad die kan worden uitgebreid tot 880 vellen om aan uw productiviteitseisen te voldoen. Er is zelfs een multifunctionele lade voor 1000 vellen, die een reeks papierformaten ondersteunt om aan de dagelijkse printbehoeften op kantoor te voldoen. Voeg hieraan de intuïtieve documentcreatiesoftware van OKI, Template Manager, toe en u heeft de ideale partner voor de veeleisende kantooromgeving.

Maximale efficiëntie

Dankzij het compacte ontwerp van de ES4131 kan hij op elk bureau in uw kantoor worden geplaatst, zodat u gemakkelijk met uw armen bij al uw afgedrukte documenten kunt. Andere essentiële kenmerken zijn onder meer standaard automatisch dubbelzijdig printen, een ‘Power Save’-modus die het energieverbruik terugbrengt tot slechts 8 W, en omdat de tonercartridge en drum allemaal gescheiden zijn, vermindert u de verspilling doordat u alleen maar hoeft te vervangen wat vervangen moet worden.

De ES4131 is ideaal om te delen op het kantoornetwerk, waardoor u kosten bespaart zonder productiviteit te verliezen. De ES4131 wordt ook geleverd met onze populaire PrintSuperVision-software – de slimme manier om uw kantoorafdrukken actief te beheren, voor verbeterde controle door het volgen en monitoren van het gebruik van uw netwerkprinters.

Gebouwd voor uithoudingsvermogen

Maximale betrouwbaarheid betekent maximaal rendement op uw investering. En dat is wat de robuuste, duurzaam ontworpen ES4131 levert. Het maakt gebruik van ultrabetrouwbare digitale LED-technologie (ontwikkeld door OKI en al meer dan 20 jaar bewezen) met minder bewegende delen voor uitzonderlijke duurzaamheid, zelfs voor de meest veeleisende werklasten.

Extra informatie

Toetsenbord

AZERTY, QWERTY